Autorska 6 - cio daniowa kolacja degustacyjna z wine pairingiem oraz muzyką na żywo nawiązująca do Hiszpanii. Na kulinarną podróż zaprasza Szef Kuchni restauracji Sobre de la Mesa, doradca kulinarny grupy PI – Rafał Drobniak.
Cena kolacji wraz z wine pairingiem: 279 pln / osoba
*Do każdego zamówienia doliczany jest serwis w wysokości 10% płatny na miejscu.
AMUSE BOUCHE
pimientos / awokado / tuńczyk / kawior
PRZYSTAWKA I
ośmiornica / port / cytrusy / oliwa
PRZYSTAWKA II
polędwica wołowa / kapary / karczochy / grzyby
DANIE GŁÓWNE I
okoń / cebulowe consomme / fenkuł / fasola
DANIE GŁÓWNE II
sarna / jeżyna / tortija ziemniaczana / zioła
DESER
tarta de Santiago
Hasta pronto!
Kolejne edycje tego wydarzenia odbędą się:
24 maj
7 czerwiec