[SOLD OUT]
Warsztat kulinarny z Adrianem Królikowskim – świąteczny śledź inaczej, czyli tatar w ziemniaku! 🔪
Śledź w różnych odsłonach to nieodłączny element świątecznego stołu. Ale czy próbowaliście go w formie tatara, podanego w pieczonym ziemniaku?
Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne, które poprowadzi finalista ostatniej edycji MasterChef – Adrian Królikowski! Tego wieczoru poznacie oryginalny przepis, który pozwoli Wam zaskoczyć gości podczas wigilijnej kolacji. Wspólnie przejdziemy przez wszystkie etapy przygotowywania tego dania, krok po kroku, pod okiem charyzmatycznego i utalentowanego finalisty MasterChef. Na zakończenie Adrian oceni, czy zasłużyliście na „zachowanie fartucha”.
📅 Data: 21.12, godz. 17:00
📍 Miejsce: Food Hall Elektrownia Powiśle
Liczba miejsc ograniczona – zapisz się już dziś!