𝐕𝐮𝐞𝐥𝐭𝐚 𝐚 𝐄𝐬𝐩𝐚𝐧̃𝐚
to cykl 6 wieczorów tematycznych po najbardziej znanych regionach Hiszpanii, stworzonych przez Szefa Kuchni Rafała Drobniaka wraz z wybitnymi Chefami, znawcami kulinarnych zakątków Hiszpanii.
Z wielką przyjemnością zapraszamy na trzeci przystanek podróży kulinarnej - smaki Katalonii.
Kolacja odbędzie się 16.12.2023 r.
Tego wieczoru spróbujecie autorskiej 5-daniowej kolacji degustacyjnej z wine pairingiem oraz muzyką na żywo w tle. Szefowie zachwycą Was autorskim menu, nawiązującym do kuchni Katalonii. Do kolacji podamy również wina z tego regionu.
Dania przygotują dla Państwa wybitni kucharze:
Rafał Drobniak
Michał Lelek
Rafał Jakóbski
Grzegorz Śmiertka
Michał Kopsztajn
MENU:
Amuse Bouche
Ziołowa bułeczka / owoce morza / kawior
Przystawka I
Por / ziemniak / Serrano / ogórek
Przystawka II
Langusta / kalafior / bao
Danie główne I
Kobia / sepia / popiół / wino
Intermezzo
Kawa / gorzka czekolada
Danie główne II
Schab dojrzewający / seler / batat / grzyby
Deser
Krem kataloński
Inwestycja: 259zł za 5-daniową kolację z wine pairingiem
Ilość miejsc ograniczona.