Poznaj Szkocję, eksplorując whiskowe smaki z jej sześciu regionów w połączeniu z serami, czekoladą i ostrygami.
SZKOCJA W SZEŚCIU WYDANIACH
Pod względem produkcji uisge beatha (whisky), mapa szkocji podzielona jest na sześć regionów, a każdy z nich charakteryzuje się unikalnymi walorami smakowymi. Podczas warsztatu zagłębimy się w historię i tajniki szkockiej whisky, eksplorując jednocześnie sześć różnych butelek single maltów pochodzących z renomowanych, lokalnych destylarnii. W tym samym czasie pozamy zasady poprawnej degustacji whisky oraz powiemy na co należy zwrócić uwagę, aby wynieść doświadczenie z tego płynące na najwyższy poziom.
WYJDŹMY POZA SCHEMAT
Najbardziej poszerzamy swoją świadomość smakową, kiedy zaczynamy łączyć ze sobą różne profile i aromaty. Dodatki sprawią, że degustacja na długo zapadnie nam w pamięć. Podczas doświadczenia połączymy szkocką whisky z selekcją serów, czekolad, ostryg i innych przekąsek podanych na drewnianej desce, przy akompaniamencie wody.
CZYM CHARAKTERYZUJE SIĘ WYDARZENIE:
ZAMÓW BILETY JUŻ TERAZ I ROZPOCZNIJ SWOJĄ PRZYGODĘ Z DOBRYMI TRUNKAMI!
Data wydarzenia jest orientacyjna - organizator zastrzega sobie prawo do zorganizowania wydarzenia w momencie zapisania się wymaganej liczby uczestników.