Opiekunem max 16 osobowej grupy będzie Tomasz Kolecki - wybitny sommelier i wspaniały przewodnik po świecie wina.
Program
piątek 15 września
przylot z Warszawy o 17:00, transfer z lotniska do hotelu, czas wolny w Pintxos barach Bilbao
sobota 16 września
transfer z hotelu do winnic Amaren, Luis Canas oraz lunch w winnicy, powrót popołudniu do hotelu w Bilbao i kolejny rajd po barach
niedziela 17 września
czas wolny np. na wizytę w muzeum Guggenheima
przejazd z hotelu do San Sebastian o 15:00, zwiedzanie starówki, wizyty w barach na: Txakoli, Sernik baskijski i kolejne Pinxtos!
powrót do hotelu o 23:00
poniedziałek 18 września
zwiedzanie Bilbao
popołudniowy transfer z hotelu na lotnisko i powrót do Warszawy
Detale
Przelot z Warszawy – Bilbao 15.09
wylot 13:35 | przylot 17:05
Powrót z BILBAO – Warszawa 18.09
wylot 19:05 | przylot 22:20
bagaż 20 kg główny rejestrowany plus torebka lub mały plecak
Trzy noclegi w 4* hotelu w pokojach dwuosobowych, ze śniadaniami
Ubezpieczenie
VIP (KL 10000 Euro od osoby, w tym zdarzenia od alkoholu :)
Cena 4740 zł od osoby
Dopłata do pokoju jedno-osobowego to koszt 1100 zł.
Cena nie zawierają kolacji, biletów do muzeum i wizyt w enotekach.