Dziękujemy za spore zainteresowanie pierwszym spotkaniem! 29.05 mamy sold out! A więc czas na drugie spotkanie! 👋🏻
Prowiant - a̶g̶e̶n̶c̶j̶a duet kreatywny przygotuje Was na nadchodzący sezon! 📣
To idealna okazja, by przeszkolić pracowników oraz managerów gastronomii, by zwiększyć zyski.
🔴🟠🟡 Jak?
Odpowiednie podejście do Gościa, zaplanowana ścieżka klienta, przemyślane komunikaty i dobrze zaprojektowane menu mogą spowodować, że sprzedając dodatkowo dwa desery dziennie za 25 zł, do budżetu rocznie wpadnie 18 250 zł.
A to dopiero jeden stolik! Dowiedz się więcej, jak wykorzystać up-selling i cross-selling w Twoim lokalu.
🔴🟠🟡 Co oferujemy?
• Małe grupy szkoleniowe
• Indywidualne podejście
• Doświadczenie w szkoleniach i znajomość branży od podszewki
Dodatkowo: indywidualne konsultacje w Twoim lokalu!
🔴🟠🟡 Dla kogo?
Dla pracowników, managerów ale i właścicieli gastronomii. Również tych, którzy przed sezonem chcą powiększyć swoje kompetencje przed podjęciem nowej pracy. Jeśli masz foodtrucka, małą kawiarnię, ale i dużą restaurację - to szkolenie jest dla Ciebie.
🔴🟠🟡 Koszty:
349 zł brutto za osobę. Szkolenie w maksymalnie 6 osobowej grupie. (jeśli zależy Ci na zamkniętej grupie lub większej ilości pracowników za jednym razem napisz nam w mailu, zaradzimy!)
🔴🟠🟡 Dodatkowo oferujemy indywidualne konsultacje w Twoim lokalu 199 zł brutto za godzinę. W ramach konsultacji sprawdzimy, jak działają pracownicy w praktyce i przeanalizujemy pracę w lokalu, by jeszcze bardziej podkręcić sprzedaż i pomóc osiągnąć zamierzone cele.
🔴🟠🟡 Miejsce i czas:
Szkolenie odbędzie się w naszym biurze przy ul. Kwiatowej 14
Poniedziałek, 12 czerwca, 10:00-12:30.
Poznaj nas: www.prowiant.com 🔴🟠🟡