Nowe wydarzenie
Up-selling i cross-selling w gastro - szkolenie / drugi termin

Up-selling i cross-selling w gastro - szkolenie / drugi termin

Wydarzenie zakończone

Dziękujemy za spore zainteresowanie pierwszym spotkaniem! 29.05 mamy sold out! A więc czas na drugie spotkanie! 👋🏻

Prowiant - a̶g̶e̶n̶c̶j̶a duet kreatywny przygotuje Was na nadchodzący sezon! 📣

To idealna okazja, by przeszkolić pracowników oraz managerów gastronomii, by zwiększyć zyski.

🔴🟠🟡 Jak?

Odpowiednie podejście do Gościa, zaplanowana ścieżka klienta, przemyślane komunikaty i dobrze zaprojektowane menu mogą spowodować, że sprzedając dodatkowo dwa desery dziennie za 25 zł, do budżetu rocznie wpadnie 18 250 zł.

A to dopiero jeden stolik! Dowiedz się więcej, jak wykorzystać up-selling i cross-selling w Twoim lokalu.

🔴🟠🟡 Co oferujemy?

• Małe grupy szkoleniowe

• Indywidualne podejście

• Doświadczenie w szkoleniach i znajomość branży od podszewki

Dodatkowo: indywidualne konsultacje w Twoim lokalu!

🔴🟠🟡 Dla kogo?

Dla pracowników, managerów ale i właścicieli gastronomii. Również tych, którzy przed sezonem chcą powiększyć swoje kompetencje przed podjęciem nowej pracy. Jeśli masz foodtrucka, małą kawiarnię, ale i dużą restaurację - to szkolenie jest dla Ciebie.

🔴🟠🟡 Koszty:

349 zł brutto za osobę. Szkolenie w maksymalnie 6 osobowej grupie. (jeśli zależy Ci na zamkniętej grupie lub większej ilości pracowników za jednym razem napisz nam w mailu, zaradzimy!)

 

🔴🟠🟡 Dodatkowo oferujemy indywidualne konsultacje w Twoim lokalu 199 zł brutto za godzinę. W ramach konsultacji sprawdzimy, jak działają pracownicy w praktyce i przeanalizujemy pracę w lokalu, by jeszcze bardziej podkręcić sprzedaż i pomóc osiągnąć zamierzone cele.

 

🔴🟠🟡 Miejsce i czas:

Szkolenie odbędzie się w naszym biurze przy ul. Kwiatowej 14

Poniedziałek, 12 czerwca, 10:00-12:30.

Poznaj nas: www.prowiant.com 🔴🟠🟡

12 czerwca 2023, poniedziałek
Od 1000 Do 1230
Poznań
ul. Kwiatowa 14
Prowiant
Stwórz swoją stronę wydarzenia
Zapisuj uczestników, sprzedawaj bilety
Zacznij już teraz