“À travers l'estomac jusqu'au cœur” (Przez żołądek do serca)
Odkryj tajniki haute cuisine i naucz się przyrządzać wyjątkowe potrawy o francuskim rodowodzie. Zachwycisz nimi później swoich gości, a na samych warsztatach spędzisz czas miło i smacznie.
Doskonały kucharz i ekspert kulinarny Kuba Steuermark, znany z „Pytania na Śniadanie”, wprowadzi cię w meandry sztuki kulinarnej i razem przygotujecie trzy dania kuchni francuskiej:
• Chłodnik Vichysoisse
• Kaczkę w sosie pomarańczowym canard l’orange
• Gruszkę belle Helene
Po warsztatach wspólnie zasiądziecie do francuskiej biesiady, gdzie w nieśpiesznym tempie będziecie mogli snuć dalsze kulinarne opowieści, spoglądając na falujące morze i delektując się francuskim winem.
Cena: 95 zł / os.
Nie przegap tego wyjątkowego kulinarnego wydarzenia w Międzyzdrojach!
Informacje: +48 91 32 28 760.
Uwaga! Liczba miejsc ograniczona.
Jeżeli masz niedosyt francuskiej kuchni, dzień wcześniej, czyli 8 czerwca, zapraszamy również na wykwintną Kolację z Muzyką na Żywo. Więcej informacji w wydarzeniu: Francuska Kolacja z Muzyką na Żywo w Międzyzdrojach