Nowe wydarzenie
Warsztaty kulinarne „Mięso, Grill i tatar”

Warsztaty kulinarne „Mięso, Grill i tatar”

Wydarzenie zakończone

Tym razem Pracownia kulinarna by Montelatic  przygotowała coś specjalnego dla prawdziwych mięsożerców - wołowina w roli głównej! Nauczycie się jak przygotować mięso od podstaw pod okiem naszego szefa Macieja. Będziemy siekać idealnego tatara, grillować mięso i przygotujemy dodatki idealne do letniego grillowania :-)

Podczas warsztatów przygotujemy:

  • tatar na chałce z majonezem, parmezanem i anchois
  • polędwica wołowa po alzacku z duxelle grzybowym i bufallo mozarella z sałatka bałkańską i grzankami ziołowymi
  • szaszłyk turecki z wołowego karku z sosem tzatziki i salsą pomidorową
  • udziec wieprzowy z prosiaka z młoda kapustą i ziemniaki w mundurkach

Pracownia kulinarna by Montelatic jest miejscem, gdzie organizowane są warsztaty, pokazy oraz konferencje kulinarne. Dla chętnych, chcących wziąć udział w wydarzeniach, czeka od 8 do 12 stanowisk do gotowania. Do dyspozycji uczestników  profesjonalne sprzęty kuchenne, fartuchy kucharskie oraz produkty spożywcze.

W naszej Pracowni uczestnicy mogą delektować się kawą Illy, herbatami Damman i sokami Joy Pressery. Podczas degustacji  zaserwujemy Wam kieliszek pasującego do potrawy trunku.

To będzie niezwykle mięsny i pyszny wieczór :-) 

Zapraszamy do wspólnego gotowania ❤

23 czerwca 2022, czwartek
Od 1700 Do 2030
Radom
ul. Słowackiego 206
Restauracja Pasja
Stwórz swoją stronę wydarzenia
Zapisuj uczestników, sprzedawaj bilety
Zacznij już teraz