Tym razem Pracownia kulinarna by Montelatic przygotowała coś specjalnego dla prawdziwych mięsożerców - wołowina w roli głównej! Nauczycie się jak przygotować mięso od podstaw pod okiem naszego szefa Macieja. Będziemy siekać idealnego tatara, grillować mięso i przygotujemy dodatki idealne do letniego grillowania :-)
Podczas warsztatów przygotujemy:
Pracownia kulinarna by Montelatic jest miejscem, gdzie organizowane są warsztaty, pokazy oraz konferencje kulinarne. Dla chętnych, chcących wziąć udział w wydarzeniach, czeka od 8 do 12 stanowisk do gotowania. Do dyspozycji uczestników profesjonalne sprzęty kuchenne, fartuchy kucharskie oraz produkty spożywcze.
W naszej Pracowni uczestnicy mogą delektować się kawą Illy, herbatami Damman i sokami Joy Pressery. Podczas degustacji zaserwujemy Wam kieliszek pasującego do potrawy trunku.
To będzie niezwykle mięsny i pyszny wieczór :-)
Zapraszamy do wspólnego gotowania ❤